Intro text

Vi finns i bruksorten Skärblacka, 18 km utanför Norrköping. Skolan omges av fin natur som möjliggör naturvistelser och friluftsliv.

Sidor

söndag 3 december 2017

Ängen, Information om Luciafirande

Välkomna på vårt Luciafirande!

Onsdagen den 13/12 är det dags! Barnen kommer börja dagen med att uppträda för alla barn och vuxna på Parkskolan. Sedan har vi en vanlig skoldag. Då Luciafirandet brukar starta direkt, ca 8.30, är det bra om barnen går in och byter om direkt när de kommer till skolan. Alltså ska de inte stanna ute tills klockan ringer in.
På kvällen blir det en föreställningar här i vår gymnastiksal för syskon och föräldrar kl. 18:00. Barnen behöver vara här 17.40 och lämnas då i sina klassrum.

Barnen har fått reda på vad de ska vara. Skolan har en del kläder att låna ut. Skriv i kontaktboken i så fall så att vi kan prova ut. Tärnorna behöver ha glitter till håret men de får rött band att ha i midjan av oss. Pepparkakorna kan låna kläder här på skolan ifall de vill. Det är bra om mössen har grå, svarta eller bruna kläder på sig. Hör av er om ni undrar något angående kläderna! Barnen behöver ha med sig kläderna hit, upphängda på en namnad galge, senast tisdagen den 12/12. (Ps. Vi har ingen möjlighet att stryka här).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar