Intro text

Vi finns i bruksorten Skärblacka, 18 km utanför Norrköping. Skolan omges av fin natur som möjliggör naturvistelser och friluftsliv.

Sidor

fredag 22 december 2017

Bersån skola God Jul

Hej alla där hemma!
Nu har vi ettans första termin bakom oss och ser fram emot ett skönt jullov. Vi vill börja med att tacka alla er föräldrar som deltog på Jul I Vårt Hus och hjälpte till att göra det till en väldigt fin förmiddag för barnen. Vi vill också tacka för ett fint samarbete med er föräldrar under terminens gång. Vi ser tydligt att eleverna har gjort stora framsteg i sitt jobb i skolan och att de även har funnit en trygghet med oss pedagoger och i grupperna.
Nu vill vi önska er ett riktigt härligt lov med mycket snö och återhämtning och rikta ett stort tack för den fina julgåvan.


Vi tackar också Ellen och Amanda för tiden de jobbat hos oss och önskar dem lycka till i framtiden. Lycka till vill vi också önska Emilia J som slutar hos oss och efter jul börjar i ny skola.
Vi andra ses igen tisdagen den 9/1 med en vanlig skoldag. Varma julhälsningar / Vi på Bersån


Så här fina blev snögubbarna och julgranarna som eleverna fick göra på Jul I Vårt Hus.

Så mysigt med alla föräldrar som var med på Jul i vårt hus!


Åk 1 ansvarade för julavslutningen. Det skötte Alvin och Fanny jättebra! Även Josef, Maria, änglar och herdar var jätteduktiga!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar