Intro text

Vi finns i bruksorten Skärblacka, 18 km utanför Norrköping. Skolan omges av fin natur som möjliggör naturvistelser och friluftsliv.

Sidor

torsdag 21 december 2017

Rektorsbrev

Hej !
Tiden går fort och terminen är snart slut. Det har varit spännande och lärorikt för mig som ny rektor att få följa arbetet på Parkskolan under hösten. Här finns ett positivt driv bland både elever och personal att utveckla arbetet, nå fina resultat och att skapa en trygg miljö för oss alla. Vi ska alla vara stolta!
Vi har fått uppleva Nobelfest och luciafirande som gett guldkant åt skoldagarna nu på slutet av terminen och vi har skolavslutningen kvar att se fram emot. Fina traditioner!

Som ni vet har skolor i vår kommun drabbats av tråkiga bränder under terminen. Vi försöker därför att tänka på att alltid stänga dörrar i våra lokaler för att om olyckan skulle vara framme, försöka förhindra spridning av eld och rök, så långt vi kan. Ni föräldrar som hämtar sent på fritidshemmet kan hjälpa till genom att alltid gå ut genom stängningsavdelningens dörr, inte genom ert eget barns kapprum. Stäng dörrar efter er som ni öppnar.

Skolavslutning har vi den 22/12 och skoldagen är slut redan kl. 10.00 den dagen.
Vårterminen börjar med en studiedag den 8/1 då både skola och fritidshemmet är stängt. Tisdagen den 9/1 är eleverna välkomna tillbaka igen!

Jag vill tacka er föräldrar för ett fint samarbete under hösten. När vi tillsammans jobbar för elevernas bästa når vi framgång.
Önskar att ni alla får härliga dagar tillsammans med era härliga barn under jul- och nyårshelgen!

Med vänliga hälsningar

Anna Ljungemyr, rektor Parkskolan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar