Intro text

Vi finns i bruksorten Skärblacka, 18 km utanför Norrköping. Skolan omges av fin natur som möjliggör naturvistelser och friluftsliv.

Sidor

fredag 23 februari 2018

ÄNGENS SPORTLOV

Här kommer en liten hälsning från Ängens sportlov.
Det har varit många aktiviteter. Vi har haft spa och några fick fina målade naglar. Att åka madrass i pulkabacken är uppskattat. Därför har vi varit där flera gånger. Det är en bra aktivitet. Det är rörelse och man får frisk luft.
Badet och innebandyturneringen är ju tradition på sportlovet. De aktiviteterna har fungerat bra.
 De som inte ville spela innebandy var kvar på Park. Den dagen blev det hamburgare både till lunch och mellis!
Vår utflykt den här veckan gick till Linköping. Vi åkte skridskor på bandyplanen bredvid Saab Arena.
Det fanns en teknikbanan att träna på. Sen fanns det ledare från Derby . Då fick de låna klubba och boll och kunde skjuta på mål. Sen blev det konståkning . Två tjejer från Linköping konståkningsklubb visade lite olika konster. Sen kom några killar från LHC J20 lag. Då fick de som ville spela match. Det var en bra dag och vi var ute många timmar och solen kom fram lite på em. Det blev lite långt och de fick trötta ben så vi tog en buss hem en timme tidigare än vad vi hade bestämt. Det var flera som lärde sig nya saker. Dribbla med boll och klubba och göra piruetter. De är riktigt duktiga på att åka skridskor!
Vi avslutade veckan med att åka madrass, titta på film och äta popcorn, lyssna på musik, väva och göra loombands. Vi åt scones till mellanmål och smaskade också på kolakakor till efterrätt!!
Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar