Intro text

Vi finns i bruksorten Skärblacka, 18 km utanför Norrköping. Skolan omges av fin natur som möjliggör naturvistelser och friluftsliv.

Sidor

fredag 9 februari 2018

Bersån Skola v 7


Vecka  7     

Veckans mål: Jag kan bilda ord av bokstäver

Mån: Loggbok och Läsläxan in! Skridskor (sista gången)

Tis: Naturskola inne

Ons:

Tors: Matteläxan in!

Fre:

 

Veckan som varit
Som barnen säkert har berättat blev det ingen skridskoåkning i måndags på grund av en läcka i Globalhallen. Vi hoppas på bättre tur med detta efter helgen. Istället för skidskoåkning fick barnen härlig pulkaåkning och lekar i idrottshallen.


På matten den här veckan har vi fortsatt att öva på hel- och halvtimme. Vi har även pratat om vad klockan är "Om en timme". Många börjar nu att befästa de här delarna :)
Veckans bokstav har varit Hh och barnen har fått gjort en haj av papperstallrikar och de finns i montern, så ni är hjärtligt välkommen att komma in och titta på dem :) De har även fått rita en jättefin haj utifrån instruktioner från Art of kids på Youtube som vi har satt upp vid fönstren i klassrummen.
Grej of the day denna veckan var Alcatraz som säkert många av er listat ut. Många barn tyckte det var väldigt spännande och intressant.Veckan som kommer

Grej of the day – Ledtråd: Kärlekens tecken


Bra att veta


 

Trevlig helg // Madde, Linnéa, Ullis, Monika, Karin och Linnéa B


H som i haj!Vi har tittat på Art for kids på Youtube och gjort fina hajar efter de instruktionerna. Superfina!Så här fina namndikter har vi gjort den här veckan!

På religionen har vi pratat om Jesu lärjungar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar