Intro text

Vi finns i bruksorten Skärblacka, 18 km utanför Norrköping. Skolan omges av fin natur som möjliggör naturvistelser och friluftsliv.

Sidor

fredag 16 februari 2018

Skola Bersån v 9


Vecka 9       

Veckans mål: Jag kan dubblorna utantill.

Mån: Loggbok och Läsläxan in! Idrott

Tis: Naturskola inne

Ons: Matteläxa in!

Tors:

Fre:

 

Veckan som varit

Vi vill börja med att tacka de föräldrar som har hjälp till att knyta skridskor under dessa veckor. Det var mycket uppskattat!


Som ni kanske redan har fått reda på av barnen har Syrenens klassrum tillfälligt flyttats till avdelning Ronja då projektorn till SmartBoarden är trasig på Syrenen.


Under den här veckan har vi jobbat med det som ni ser på bilderna nedan :)

 

Veckan som kommer

Sportlov vecka 8

Grej of the day – Ledtråd: Bärfärgad bjässe?

 

Bra att veta

Under veckorna 11-13 kommer vi att ha utvecklingssamtal. För att vara förberedd inför samtalen bjuder vi in er vårdnadshavare att tillsammans med ert barn titta på deras skolarbeten i samband med att ni hämtar på frita/efter skolan. Så under vecka 10 kommer ditt barn visa dig en del av sitt arbete och prata lite om vad hon/han kan eller behöver öva mer på. Då kommer det inte att finnas någon lärare närvarande. Barnen kommer att få öva inför detta samtal under lektionstid så de är väl förberedda, så det är viktigt att du tar dig tid några minuter vid hämtning J Under vecka 9 kommer ni få hem tiderna för utvecklingssamtalet som är mellan er vårdnadshavare, ditt barn och en lärare. Ni som ej lämnat in lappar för utvecklingssamtal kommer att få tider tilldelade.  


Här kommer drop-in tiderna för respektive klassrum, då du kan stanna till vid hämtning för att ta del av barnens arbete:

VIOLEN: Tisdagen den 6 mars mellan kl 13.45 – 17.00

SYRENEN: Onsdagen den 7 mellan kl 13.45 -17.00 (avd. Ronja)

BLÅKLINTEN: Torsdagen den 8 mars mellan kl 13.45– 17.00

OBS! Sluttiden är kl 17.00 så kom innan dess!


Vi märker att eleverna har väldigt mycket frukt mm med sig hemifrån och ofta går och småäter, så vi har kommit överens om att det räcker att ha med sig 2 "saker" att äta under skoldagen t.ex 1 frukt och 1 riskaka.


VIKTIGT! Efter lovet kommer vi att ha matteläxor från onsdag till onsdag. Det kommer att vara viktigt att eleverna har med sig läxan till skolan senast på onsdagen eftersom vi kommer att redovisa i klassen/grupper just på onsdagar. Så hjälp gärna ditt barn med detta.

 

Ha ett bra sportlov // Madde, Linnéa, Ullis, Monika, Karin och Linnéa B


Vi har tränat mycket på dubblorna!


Så här många grejer har vi hunnit gjort på våra Grej of the day-pass.


Motsatsen till dubbelt är hälften. Det har vi också tränat på.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar