Intro text

Vi finns i bruksorten Skärblacka, 18 km utanför Norrköping. Skolan omges av fin natur som möjliggör naturvistelser och friluftsliv.

Sidor

torsdag 29 mars 2018

Bersån vecka 15

Vecka 15


Måndag: Idrott, läsläxa. Glöm inte att ta med boken och läsloggen

Tisdag:

Onsdag: ingen matteläxa men ny läxa delas ut

Torsdag:

Fredag:

Veckan som varit

Nu vill vi ha vår och lite värme! Barnen tycker att det är så tråkigt på skolgården där is och snö ligger kvar. De längtar efter att kunna leka i sanden, hoppa rep och spela fotboll. Vi får hoppas att värmen kommer till oss lagom till påskledigheten.
Det har varit så roligt att få träffa er och berätta om era barns framsteg i skolan! De har utvecklats så mycket sedan vi startade, både kunskapsmässigt och socialt. Hoppas att barnen också var stolta efter sina utvecklingssamtal!
I tisdags fick barnen se på en teater som handlade om en "igelkottspojke". Det var ungefär samma typ av saga som Skönheten och odjuret". Trots att det bara var en skådespelare var barnen helt fängslade av teatern och alla tyckte att den var bra. På eftermiddagen var det passande nog igelkotten det handlade om på naturskolan!
Annars har vi fortsatt med bokstaven "d", fortsatt med subtraktion och satsat mycket på att jobba klart inför lovet.


Veckan som kommer 

Vecka 14 är det påsklov från skolan. Frita är öppet tisdag-fredag för de som anmält det.
Vecka 15 är det vanlig skolvecka igen.


Bra att veta

Det är en hel del som glömmer att ta med läsläxeboken på måndagar. Vi har inte möjlighet att lyssna och låna nya böcker någon annan dag så därför är det viktigt att boken är med!

Vi vill önska er en riktigt skön påskhelg och ett skönt lov!!!


Vi tränar på att skriva tal upp till 115. Det blev lite extra lurigt när hundrarutan inte började på 1.Så här fint var det dukat i matsalen när vi skulle få påskmat.Så här fint är det i vårt bibliotek! Hit går barnen och väljer sina läsläxeböcker.Korsord kan ibland vara lite kluriga. Då kan det vara bra att samarbeta!

De fina kycklingarna som barnen fick göra på torsdagseftermiddagen. De är gjorda efter samma mall men ändå blev så personliga och olika. Roligt tycker vi!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar