Intro text

Vi finns i bruksorten Skärblacka, 18 km utanför Norrköping. Skolan omges av fin natur som möjliggör naturvistelser och friluftsliv.

Sidor

onsdag 5 juni 2024

Åk 2 Gläntan v.24

Skola

Mån: Eventuellt vara ute hela förmiddagen.

Tis: Barnen får med sig saker hem ifrån skolan så ta med en påse att lägga allt i. Ni behöver även ta med en påse för att tömma barnens hyllor i kapprummet då det ska påbörjas en renovering av kapprummen dagen efter skolavslutningen. Senast onsdag behöver hyllan vara tömd.

Ons: Skolavslutning på kvällen. Barnen ska samlas i klassrummen kl.17:40


Frita

Mån: Utelek

Tis: Städa

Ons: Välja

 

Hejsan!

Här kommer ett kort blogginlägg efter en kort vecka 😊 Nu är det inte många dagar i årskurs 2 och vi ser fram emot ett långt och härligt sommarlov. Den här veckan har barnen mest fått jobba klart och övat inför skolavslutningen. Barnen har även fått göra en egen topplista på allt vi har gjort under årskurs 2. Det var mycket lyckat :) Se bild nedan.

Viktigt! - På skolavslutningen ska barnen samlas i sitt klassrum kl. 17:40. Själva skolavslutningen börjar kl. 18:00 dit ni alla är välkomna. När avslutningen är klar samlas vi även då i klassrummen för att få önska varandra ett härligt sommarlov och kanske får man en kram också😉

                               Trevlig helg och Nationaldag önskar alla på Gläntan








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar