Intro text

Vi finns i bruksorten Skärblacka, 18 km utanför Norrköping. Skolan omges av fin natur som möjliggör naturvistelser och friluftsliv.

Sidor

torsdag 13 juni 2024

Gläntan - Äntligen sommarlov!!!

 Hej!

Äntligen blev det sommarlov😊 Vi var bra oroliga under dagen på hur vädret skulle bli på kvällen. Det såg inte lovande ut. Men det klarnade upp och vi slapp åska och regn. Så det blev en helt fantastisk skolavslutning som vanligt här på Parkskolan. 

Tusen tack till den fina lådan med alla godsaker i. Den passar väl nu de sista dagarna vi jobbar. 

Jag och Veronica vill också passa på att tacka för alla presenter, kramar och lyckoönskningar från alla barn och föräldrar. Det var en känslosam dag i går. Det är tur att vi har några arbetsdagar kvar så vi hinner kramas lite mer innan vi går på sommarledigt och laddar för nya äventyr i höst. Ni ska veta att ni har fantastiska barn och vi tackar er föräldrar för ett fantastisk samarbete. Det absolut jobbigaste är att lämna alla "våra" barn😥 Men som vi har sagt till dem: Vi ses på ICA!!😊

Till hösten kommer arbetslaget Gläntan att se lite annorlunda ut. Madde och Marie är kvar som lärare. Sedan kommer Linnéa Ström från Ängen hit. Hon kommer arbeta som lärare. Utöver det kommer det finnas en lärare till, men det är inte klart än. På frita kommer Linus, Anna, Anton och Joakim arbeta. Joakim är precis färdigutbildad fritidspedagog. Han har tidigare haft sin praktik här på Gläntan och känner alla barn. 

Första skoldagen i höst är 15 augusti. Vi har en vanlig skoldag från 08:20 - 13:40. Barnen har samma klassrum och plats i klassrummet när de kommer efter sommarlovet.

Nu önskar vi er alla en härlig sommar med mycket bad och glass!!💖💖💖💖





Kramar från alla på Gläntan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar