Intro text

Vi finns i bruksorten Skärblacka, 18 km utanför Norrköping. Skolan omges av fin natur som möjliggör naturvistelser och friluftsliv.

Sidor

tisdag 13 augusti 2024

Åk 3 Gläntan v. 34

Vecka 34

Mån

Tis

Ons

Tors

Fre Idrott ute - ta med ombyte (kläder efter väder), bra gympaskor och handduk. 


Hejsan där hemma!

Äntligen startar höstterminen igång och vi längtar efter att få träffa alla barnen igen. Hoppas att ni har haft en bra sommar och ledighet i alla olika väder som vi har haft 😉

Nu på torsdagen den 15 augusti ses vi i klassrummen 08:20 för att börja skoldagen och den slutar som vanligt 13:40. 

Det har blivit lite förändringar i arbetslaget och era barn kommer att möta Madde, Maria, Linnéa som lärare och Rikard kommer tillbaka för att arbeta 2 dagar i veckan i klasserna. På fritidshemmet kommer Linus, Anton och Anna att arbeta och även Karin kommer tillbaka till oss.

Vi får även två nya elever som ska börja hos oss och vi hälsar de varmt välkomna.

Vi kommer under hösten gå över till att använda mailutskick via IST istället för bloggen, och ni kommer få mer information om detta kommer längre fram. Så det är viktigt att ni redan nu ser över så ni har registrerat rätt mailadress i IST. 

Barnen behöver ha med sig en namnad plastmugg (ej flaska) för att kunna dricka här i skolan när det ännu är varmt på rasterna. Det här läsåret kommer vi äta lunch senare, så för att barnen inte ska behöva gå hungriga mellan frukost och lunch är det viktigt att de får med sig frukt eller smörgås till förmiddagsrasten. 

Under sommaren har vi fått fint i våra kapprum och klassrum, men ännu är inte riktigt allt klart. Så småningom kommer barnens plastbackar för extrakläder tillbaka, men redan nu kan ni lägga en påse med extrakläder på barnens hylla. 

Vartefter kommer även slöjden dra igång för barnen och de måste då ha inneskor (både på trä-och syslöjden) för att kunna vara med. Kanske finns det ett par gamla foppatofflor sedan sommaren som kan användas, annars är det viktigt att ni införskaffar ett par. 


                       Vi ser fram emot en lärorik hösttermin tillsammans // Gläntan







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar