Intro text

Vi finns i bruksorten Skärblacka, 18 km utanför Norrköping. Skolan omges av fin natur som möjliggör naturvistelser och friluftsliv.

Sidor

fredag 6 september 2024

Åk 3 - sista blogginlägget från Gläntan

 

Skola

Mån: 

Tis: Matte- och svenskaläxan lämnas in. Nya läxor delas ut.

Ons: 

Tors: Slöjd. 

Fre: Idrott ute. Ta med ombyte (kläder efter väder), bra gympaskor och handduk.


Frita

 

Mån: Utelek (månadens lek)

Tis: Nintendo

Ons: Biljard/vänskapspyssel

Tors: Vänskapspyssel

Fre: Välja

 

Hej där hemma!

Den här veckan fick barnen redovisa sina intervjuer som de hade i läxa att göra. Det var väldigt roligt att få höra barnen berätta stolt över de äldre personer i sin närhet som de har pratat med. Ett riktigt bra jobb har de gjort och tack till er där hemma som har hjälpt till för att ordna fram intervjupersoner.

 

Nu har även slöjden dragit igång och de allra flesta barn var väldigt peppade och sugna på att få sätta igång.

 

På fritidshemmet har vi påbörjat ett vänskapspyssel där vi har målat upp en bild på en glänta där eleverna sen ska få göra ”tum” figurer med en bild på dem, detta kommer bli ”vi på gläntan”.

 

Bra att veta

-       Den här veckan fick ni ett extrautskick via mailen om att frukosten återgår till att vara kl 7:30 för Gläntans fritidshem. Detta eftersom vi märker att barnen hinner bli väldigt hungriga innan det är dags för lunch.


Viktigt

-       Detta är sista veckan vi publicerar bloggen. Hädanefter kommer vi enbart göra mailutskick. Om du inte har fått mailutskicken behöver du uppdatera din mailadress i IST då all kommunikation fortsättningsvis kommer ske via mail.

 

       Vänliga hälsningar från oss på Gläntan

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar