Intro text

Vi finns i bruksorten Skärblacka, 18 km utanför Norrköping. Skolan omges av fin natur som möjliggör naturvistelser och friluftsliv.

Sidor

fredag 22 mars 2024

Sista blogginlägget från Ängen! Vecka 13

 Schema vecka 13

Måndag: Idrott inne, ta med ombyte, gymnastikskor och handduk

Tisdag: Slöjd, inneskor  Café Park 15-17

Onsdag: 

Torsdag: matteläxa, ta med pappret, teater på skolan, ingen bild denna dag

Fredag: Långfredag, skolan stängd

 

Frita

Måndag: Utelek och eget mellis 

Tisdag: Gympasalen, påskskapande och Café Park.

Onsdag: Sagostund

Torsdag: Påskskapande

Fredag: Långfredag = STÄNGT

 

29/3-12/4 går det att lämna in schema för sommarlovet i IST appen.

 

Övrigt

Detta blir den sista gången som vi gör ett blogginlägg. Hädanefter kommer ni bara att få veckobrev via mail. Om du inte får mailet beror det på att du inte lagt in din mailadress på ”Mina sidor”. Om du inte vet hur du gör det, kan du kontakta någon av oss på frita.

 

Skola

Vilka duktiga barn ni har! Vi har nu klarat av alla delar av svenskan och det har gått jättebra! Inget gnäll utan barnen har bara tagit itu med sina uppgifter och kört på. Nästa vecka kör vi igång matten. Vi kommer hinna två delprov innan lovet och resten kör vi efter påsklovet. När allt är rättat och klart kommer vi att ha utvecklingssamtal så att ni alla får del av resultaten.

I vårt tema har vi fortsatt med Asien. Det är helt otroligt mycket folk som bor där. Vi fick lära oss att i Indien bor nästan 1, 3 miljarder människor. Det är väldigt svårt att greppa. Nästa vecka reser vi vidare.

 

Frita

Under veckan som gått har vi startat upp vårt skapande av käpphästar. Flera elever har varit engagerade och sytt fast ögon och fixat man. Vissa har även flätat manen. Vi har haft fotbollsspels turnering där eleverna fick spela i lag om två. Grattis till vinnarna! I onsdags hade vi korvgrillning på skolgården tillsammans med alla frita elever. Det blev doppboll, pilkastning, hopprace och fri lek.

 

Trevlig helg!

Hälsningar Ängen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar