Intro text

Vi finns i bruksorten Skärblacka, 18 km utanför Norrköping. Skolan omges av fin natur som möjliggör naturvistelser och friluftsliv.

Sidor

fredag 31 maj 2024

Bersån v.23 Skola och frita

  Hej!

Skola:

Måndag: 

Tisdag:

Onsdag: Ledtråd GOTD: En plåga även på dinosauriernas tid.

Torsdag: Hela skolan stängd. 

Fredag: Frita öppet för det elever som ansökt omsorgsbehov. 

 

Frita: 

Måndag: Städning/ utelek

Tisdag: Stationer

Onsdag: Utflykt till Pep-parken, vi går 13.40 och tar med mellis. Tillbaka senast kl. 15.30

Torsdag: Fritidshemmet stängt

Fredag: Fritidshemmet öppet, alla är på Äventyret

 


DATUM I FRAMTIDEN: Skolavslutning 12/6 kl. 18.00 med samling kl. 17.45. 17/6 är fritidshemmet stängt.


Hej där hemma!

Här kommer sista blogginlägget så framöver kommer veckobrevet bara skickas ut via mail. 

Vi lämnar en intensiv och rolig vecka bakom oss. Veckan startade med en gemensam friluftsdag på hela skolan. Det blev en härlig dag med mycket skratt och eleverna fick testa på många olika idrottsgrenar som höjdhopp, spjut, fotbollslekar, löpning och flera olika samarbetsövningar. Vi vill även tacka till alla som kom och lyssnade på eleverna under vår Majakväll. Det blev en fin kväll att minnas tillsammans och eleverna gjorde verkligen ett bra framträdande! I torsdags hade eleverna sin sista idrottslektion för det här läsåret. Nu har eleverna heller inga fler läxor för den här terminen. 

Det är inte många veckor kvar och nu handlar lektionerna mycket om att repetera det vi har lärt oss under den här terminen och arbeta klart med påbörjade arbeten. Vi kommer även börja städa och skicka med eleverna arbeten hem under kommande veckor. Skicka gärna med en papperspåse som eleverna kan samla sina arbeten i.  Skolavslutningen är den 12/6 här på Parkskolan med start klockan 18.00. Vi vill att eleverna är på plats redan 17.45 med samling i klassrummen. 


Fritidshemmet

Vattenlek av olika slag har varit en populär aktivitet i värmen. Det kommer vi att fortsätta med när vädret tillåter. Bra att ha med om man vill delta är: badkläder, skor/ tofflor som får bli blöta, handduk. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar