Intro text

Vi finns i bruksorten Skärblacka, 18 km utanför Norrköping. Skolan omges av fin natur som möjliggör naturvistelser och friluftsliv.

Sidor

fredag 31 maj 2024

Åk 2 Gläntan v. 23

 Skola

Mån: OBS! Alla ska lämna in "Diamantjakten"
Tis:
Ons: 
Tors: Sveriges Nationaldag - skola och frita stängt
Fre: Klämdag - Frita öppet för de som anmält

Frita

Mån: Utelek
Tis: Fix på Gläntan
Ons: Fix på Gläntan
Tors: Stängt
Fre: 

Hej på er!

En intensiv vecka är till ända, vi har hunnit med både Friluftsdag och en utflykt till Astrid Lindgrens värld.

Det börjar märkas att läsåret snart är slut, vi jobbar för fullt med att avsluta olika jobb så det har blivit en hel del "Jobba klart"-pass under veckan. På måndag är det dags för alla att lämna in läsläxan, alltså "Diamantjakten"

I tisdags hade vi en fantastisk friluftsdag, vädret var med oss. Kanske lite väl varmt efter lunch och en hel del mygg i skogen, men era barn var riktiga kämpar!! Det märktes att många hade satsat järnet på stationerna för i slutet av dagen var många väldigt trötta.

Inte nog med friluftsdag, i torsdags var det så äntligen dags för resan till Astrid Lindgrens Värld. Som vi har längtat!! Det var härligt att få uppleva alla Astrids karaktärer, som vi lärt känna genom hennes sånger, på nära håll. Även denna dag hade vi tur med vädret! Vi vill passa på att tacka alla föräldrar som hjälpt till att samla in pengar och arrangerat resan, utan er hade det inte varit möjligt!💓


Trevlig helg från Gläntan
























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar