Intro text

Vi finns i bruksorten Skärblacka, 18 km utanför Norrköping. Skolan omges av fin natur som möjliggör naturvistelser och friluftsliv.

Sidor

torsdag 28 mars 2024

Sommarlov 2024

Till alla vårdnadshavare som har barn med skolbarnsomsorg på Parkskolan.          

Vi arbetar för fullt med planeringen för barnen i sommar. För att vi ska kunna beräkna personal och matbeställningar så noggrant som möjligt, ber vi er att fylla i era barns behov av fritidshemsplats under veckorna 24-33 i IST appen. Vi vill också påminna om att barn är lediga från vår verksamhet den tid någon av vårdnadshavarna har semester/studieuppehåll. De elever som har 8-timmars plats får inte använda den när vi är hopslagna i huset mellan avdelningarna eller med andra skolor. Parkskolan har stängt den 17/6 och 9/8 för planering av verksamheten. Eleverna som går i årkurs 3 har kvar sin plats på Parkskolan som längst t.o.m. den 31 juli efter det är ni hänvisade till elevens nya skola. Viktigt att anmäla frånvaro och ändrade tider i så god tid som möjligt. Schemat ska vara inlämnad senast den 12/4.

Så här ser vår planering ut:

Vecka 24: Skolavslutning den 12/6 kl 18.00.

Vecka 25, 26 och 27: Är vi på Parkskolan men med viss hopslagning mellan avdelningarna. Stängt den 17/6 för planering.

 

Vecka 28, 29 och 30

Under dessa veckor kommer vi att samarbeta med Vångaskolan och Grebyskolan. Verksamheten kommer att bedrivas på Grebyskolan. Vi hoppas att vi genom denna sammanslagning kan ge de barn som har omsorgsbehov en anpassad verksamhet samt några omväxlande och roliga sommarveckor tillsammans.

 

Vecka 31: Blivande åk.1-3 är tillsammans på fritidshemmet Ängen.

Vecka 32: Alla barn är på sina ordinarie avdelningar. Stängt den 9/8 för planering.

Vecka 33:  Skolstart den 15/8 kl. 8.20.

 

Till sist vill vi önska alla barn och vårdnadshavare en riktigt skön, solig, rolig och avkopplande sommar!

Mvh personal och rektor på Parkskolan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar